Steel Service Center


TABLA GROASA

tabla groasa

Balkan Steel comercializeaza table groasa cu grosimi de la 2 la 50 mm. Asiguram servicii de prelucrare primara a tablelor in conformitate cu cerintele clientului: debitare, gaurire, marcare si sablare.

Calitate otel: S235JR, S275JR, S275JO, S275J2, S355JR, S355JO, S355J2. Latimi: 1250 mm, 1500 mm si 2000 mm. Lungimi de fabricatie: 6000 mm si 12000 mm.

PRELUCRARI EUROPROFILE

prelucrari-europrofile

Europrofilele se folosesc pentru structura principala a constructiilor metalice de mari dimensiuni, reprezentand cea mai moderna si mai rapida varianta, cu o forma zvelta, o rezistenta mai mare si usor de asamblat.

Marcarea se realizeaza prin poansonare care ajuta la gestionarea pieselor si ansamblurilor in timpul procesului de productie si al montajului.

TABLA PREVOPSITA

tabla prevopsita

Balkan Steel pune la dispozitia clientilor sai, tabla din otel prevopsita intr-o bogata paleta de culori si o gama variata de grosimi cu caracteristici uzuale si speciale, provenite de la cei mai mari producatori de otel din UE.

Otel de inalta calitate, paleta variata de culori, rezisteta in timp la actiunea factorilor de mediu datorita celor opt straturi care acopera otelul.

TABLA ZINCATA FASIATA PENTRU PROFILE

TABLA ZINCATA FASIATA PENTRU PROFILE

Venim in intampinarea clientilor Balkan Steel cu o gama variata de latimi si grosimi de tabla zincata fasiata, de o calitate superioara, provenita de la cei mai mari producatori de otel din UE.

Tabla prezinta ezistenta excelenta la coroziune si rigiditate ridicata datorita calitatii otelului. Cele mai uzuale produse obtinute sunt: profile Z, C, U pentru constructii, profile gips - carton, armaturi pentru profile PVC

TABLA ZINCATA: RULOU, COLI, FASII

TABLA ZINCATA: RULOU, COLI, FASII

Balkan Steel ofera tabla din otel zincata de la cei mai importanti producatori de otel din UE, intr-o gama variata de grosimi, proprietati si grosimi de banda.

Grosimea minima: 0.4 mm iar cea maxima: 4 mm. Latimi de banda: 1000, 1250 si 1500 mm. Depunere strat zinc: 100 - 275 g/mp functie de domeniul de utilizare si solicitarile clientului.

EUROPROFILE

europrofile

Gama de europrofile comercializate de Balkan Steel este: HEA, HEB, HEM, IPE, UNP, INP. Oferim flexibilitate Ón proiectare si timp redus de executie.

Compania noastra asigura servicii de procesare primara a europrofilelor in conformitate cu cerintele clientului: debitare, gaurire, marcare, sablare si curbare.

OTEL ROTUND, PATRAT SI DREPTUNGHIULAR

OTEL ROTUND, PATRAT SI DREPTUNGHIULAR

In plus fata de comercializarea otelului sub forma de bare, asiguram totodata si servicii de procesare primara in conformitate cu cerintele clientului: debitare, sablare si filetare.

Calitate otel: S235, S275, S355. Diametrul/Latura: de la 8 mm pana la 50 mm. Lungimea de fabricatie: 6 ml. Domeniu de utilizare: piese subansamble ale unor confectii metalice

BANDA ZINCATA PENTRU CARLIGE

BANDA ZINCATA PENTRU CARLIGE

Balkan Steel va ofera banda zincata pentru carlige din otel de inalta calitate, acoperit cu un strat de zinc cu rol de protectie impotriva degradarii in timp prin coroziune a produsului.

Standarde europene de fabricatie: EN 10327. Calitate otel: S350GD. Depunere strat de zinc: Z140 - Z150. Grosimea otelului: 4 mm. Latimi disponibile: 25 mm si 30 mm.

CORNIERE CU LATURI EGALE SI INEGALE

CORNIERE CU LATURI EGALE SI INEGALE

Balkan Steel pune la dispozitia dumneavoastra corniere intr-o gama variata de dimensiuni si calitati de otel. Asiguram servicii de prelucrare primara in conformitate cu cerintele clientului: debitare, gaurire, marcare si sablare.

Calitate otel: S235, S275, S355. Grosimi: 4 mm pana la 14 mm. Dimensiuni laturi: 40 mm pana la 140 mm. Lungimi de fabricatie: 6000 mm si 12000 mm

TEVI CIRCULARE, PATRATE SI DREPTUNGHIULARE

TEVI CIRCULARE, PATRATE SI DREPTUNGHIULARE

Balkan Steel ofera clientilor o gama variata de tevi obtinute atat prin procedeul de laminare la cald cat prin indoire si sudura la rece. Oferta noastra de tevi include: tevi rotunde sudate, tevi rotunde laminate la cald, tevi patrate sudate, tevi rectangulare sudate

Calitate otel: S235, S275, S355.
Lungimi de fabricatie: 6 ml si 12 ml

BANDA ZINCATA PENTRU BUTOAIE DE VIN

BANDA ZINCATA PENTRU BUTOAIE DE VIN

Banda zincata pentru butoaiele de vin este o banda cu forma speciala, aspect mat, rotunjita la margini, flexibila, ceea ce o face usor de prelucrat.

Calitate otel: S350GD. Depunere strat de zinc: Z275 - Z450. Grosime minima: 0,8 mm. Grosime maxima: 2 mm. Toate aceste caracteristici corelate cu beneficiile aduse duc la obtinerea unui produs de inalta calitate la un pret favorabil.

OTEL LAT

otel lat

Va oferim otel lat denumit si platband, pentru diverse aplicatii atat in domeniul industrial cat si rezidential. Calitate otel: S235, S275, S355. Grosimi: 3 mm - 30 mm. Latimi: 20 mm - 300 mm. Lungime de fabricatie: 6000 mm.