Sisteme de profile


Armatura pentru profile PVC

armatura pentru profile pvc

Compania noastra va ofera armatura pentru profile PVC, tip U, C, Z si L, cu o grosime intre 1 si 2 mm. Armaturile sunt folosite ca profile de sustinere a ramelor si tocurilor pentru usi si ferestre cu profile din PVC.

Comercializam armatura pentru toate marcile de profile PVC existente pe piata.

Spalieri pentru vita de vie

spalieri pentru vita de vie

Spalierii pentru vita de vie reprezinta o solutie economica pentru culturile de vita de vie, hamei, pomi fructiferi, arbusti, plante agatatoare, etc.

Sunt executati din tabla de otel cu grosime de 1.5 mm si 2 mm, protejata cu un strat de zinc-magneziu ZM de 200 g/mp, fapt ce ii confera o protectie anticoroziva excelenta.

Profile zincate Z, C si U

profile zincate z c si u

Profilele zincate Z, C si U sunt profile metalice formate la rece prin procedeul de laminare, confectionate din otel structural tip S350GD + Z275 MA, galvanizat la cald, cu grosimi de la 1.5 mm la 3 mm si lungimi de la 1.6 m la 13.5 m.

Aceste profile zincate sunt reciclabile, incombustibile, nu putrezesc si sunt insensibile la actiunea rozatoarelor si insectelor.

Profile pentru gips carton

profile pentru gips carton

Profilele pentru gips carton au pereti subtiri din tabla zincata, laminate la rece si sunt concepute pentru realizarea scheletului metalic de sustinere a tavanelor suspendate, peretilor, tencuielilor uscate si pentru executarea unor amenajari interioare, realizate din placi de gips carton. Sunt usor de montat, economice si sigure.

Profile personalizate

profile personalizate

Balkan Steel proiecteaza, produce si livreaza profile personalizate pentru orice industrie.

Profilele sunt executate dupa desen, cu proiectare individuala unde forma este special conceputa conform cerintei clientilor. Profilele personalizate confera atractivitate si rentabilitate, putand fi comandate si in cantitati mici.

Profile pentru panouri solare

profile pentru panouri solare

Balkan Steel comercializeaza structuri metalice pentru sustinerea panourilor fotovoltaice concepute si personalizate pentru fiecare client in parte. Sunt profile metalice tip Z, C si U formate la rece prin procedeul de laminare, confectionate din otel galvanizat la cald, tip S350GD-Z275, cu grosimi de 1.5; 2.0; 2.5; 3.0 mm.