Sisteme de inchideri


Acoperisuri

acoperisuri

Balkan Steel va ofera servicii de montaj tigla metalica, precum si o gama completa de solutii pentru acoperisul tau. Tigle metalice, tigle ceramice, sindrila bituminoasa, tabla cutata, tabla profilata, tabla galvanizata, tabla faltuita, dulgherie, ferestre de mansarda.

Sistemele de acoperis sunt realizate cu echipe de profesionisti cu experienta in constructia de acoperisuri.

Pereti

Compania noastra va ofera solutii profesionale de delimitare pe orizontala a unitatilor si subunitatilor functionale ale cladirii dumneavoastra. Comercializam tabla cutata de perete, casete structurale, tabla sinus.

Montajul se realizeaza cu echipe de profesionisti cu experienta in montarea peretilor.

Fatade

Balkan Steel pune la dispozitia clientilor, o gama larga de optiuni in combinarea culorilor si formelor pentru crearea de fatade elegante sau pentru renovari.

Peretii construiti cu panourile noastre Óndeplinesc toate cerintele de estetica si calitate. Aplicatiile sunt dintre cele mai diverse, de la centre sportive sau scoli la ansambluri comerciale sau rezidentiale.

Plansee

Pentru a satisface conditiile de functionare corespunzatoare a planseului, alegerea acestuia este important sa se faca pe baza criteriilor de eficienta tehnico-economica maxima.

Compania noastra vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu solutii complete de compartimentare a cladirilor pe verticala inclusiv inchideri la partea superioara.

Accesorii

Balkan Steel va ofera accesorii industriale cu rolul de a asigura protectia, de a creste confortul si gradul de siguranta al cladirilor. Acestea sunt folosite in cadrul acoperisurilor si peretilor.

Oferta noastra este constituita din: tabla plana, elemente de tinichigerie industriale , elemente de etansare, elemente de prindere, folie anticondens, membrane PVC.