Sisteme PENTRU INFRASTRUCTURA


Parapete deformabile

parapete deformabile

Parapetele de siguranta rutiera comercializate de Balkan Steel sunt realizate din elemente metalice, montate cu suruburi pe stalpi de sustinere metalici de tip “IPE”.

Calitatea otelului folosit este S235JR (OL37), conform SR EN 10025-2/2004, protectia anticoroziva a intregului sistem fiind realizata prin imersie in baie de zinc topit. Stratul de zinc are grosimea de 60-80 µm.

Lise pentru parapete deformabile

lise pentru parapete deformabile

Balkan Steel comercializeaza doua tipuri de lise: de tip SP-61 cu doua ondule pentru parapete deformabile de tip semigreu, greu si foarte greu, cu lungimi standard de 3200, 4200 sau 6200 mm precum si nestandard conform solicitarilor cu perforatii rectangulare si lise cu doua ondule, de diferite dimensiuni cu perforatii ovale sau de tip lacrima (pentru suruburi cu nas).

Bariere acustice

bariere acustice

Balkan Steel va ofera sisteme de bariere acustice cu un continut de inalta tehnologie, care utilizeaza o varietate de materiale cu durata lunga de viata si care combina intotdeauna scopul de a reduce zgomotul cu aspectul pentru necesitatile arhitecturale si pentru peisajul inconjurator.

Panourile fonoabsorbante sunt folosite impotriva poluarii fonice in domeniul infrastructurii transporturilor, respectiv de-a lungul autostrazilor, cailor ferate si a unor surse fixe de zgomot

Tevi spiralate din otel

tevi spiralate din otel

Tuburile si tevile spiralate contribuie eficient la canalizare, colectarea apelor pluviale si reamenajarea cursurilor de apa. Acestea pot intra in componenta podurilor si podetelor de cai ferate, a drumurilor nationale si a autostrazilor. Lungimea maxima fara imbinari a tevilor este de 12 m iar diametrul de 3 m.