Sisteme DE DEPOZITARE


Rafturi pentru depozitare paleti

Rafturi pentru depozitare paleti

Balkan Steel va ofera sisteme de rafturi pentru paleti tip RDP pentru depozitarea diverselor tipuri de marfuri, de la colete de mari dimensiuni pana la mobila, anvelope, etc. Rafturile pentru paleti tip RDP, sunt executate din europrofile, fapt ce asigura o foarte buna stabilitate si incarcari mari. Se adapteaza pentru orice fel de marfuri paletizate si tipuri de depozite.

Depozite tip mezanin

depozite tip mezanin

Depozitele tip mezanin PDM comercializate de catre Balkan Steel, sunt executate din europrofile si profile zincate, fapt ce asigura o foarte buna stabilitate si incarcari medii - mari.

Pentru spatiile si depozitele in care nu sunt permise modificari in structura cladirii, depozitele tip mezanin reprezinta solutia ideala. Sunt in totalitate detasabile, permitand o mare flexibilitate de schimbare, extindere si de transfer.

Rafturi cu polite

rafturi cu polite

DepoKit RMP este un sistem modulabil cu o gama larga de tipodimensiuni. Rafturile cu polite sunt executate din profile si table zincate si datorita designului inovativ si rigidiatii deosebite reprezinta o solutie ideala pentru uz industrial si casnic.

Sistemul de rafturi metalice cu polite RMP, se poate configura in functie de necesitatile activitatii desfasurate avand diferite modalitati de ansamblare si numeroase subansamble.

Paleti din otel

paleti din otel

Balkan Steel va ofera solutia pentru manipulare repetata paleti din otel. Paletii din otel sunt realizati din tabla zincata profilata, imbinata cu suruburi zincate si sunt prevazuti cu 3 sine (talpi) din otel.

Combinand unele dintre cele mai bune caracteristici ale paletilor traditionali cu rezistenta otelului, paletii din otel devin o platforma ideala pentru transport si depozitare.

Trepte si panouri

trepte si panouri

Treptele si panourile sunt necesare oricarui santier de constructii care se doreste a fi sigur si productiv. Treptele si panourile comercializate de compania noastra sunt de 3 tipuri: antiderapante, standard, lisa.

Treptele si panourile din tabla zincata sunt executate din otel S350GD, protejat cu un strat de zinc de 275 g/mp.

Rafturi cu brate portante

rafturi cu brate portante

Sistemele DepoKit sunt sisteme de rafturi metalice pentru depozite, birouri, arhive, ateliere si magazine, vin in rezolvarea problemelor cu depozitarea produselor lungi, grele, pentru marfa paletata sau pentru organizarea arhivelor.