Comanda dumneavoastra

Daca va-ti decis sa construiti o hala metalica cu Balkan Steel, iata care sunt pasii pe care ii veti parcurge impreuna cu reprezentantii nostri:

1. Consultanta
Balkan Steel va ofera solutii pentru realizarea unei constructii metalice in conditii de maxima eficienta in ceea ce priveste calitatea, pretul si timpul. Beneficiati gratuit de sprijinul nostru prin sfaturi, sugestii si raspunsuri la toate intrebarile pe care le aveti.

2. Ofertare
In urma evaluarii modelului si constructiei metalice si in functie de necesitatile si preferintele dumneavoastra are loc realizarea ofertei, ce cuprinde variante de sistem care se incadreaza in parametrii financiari si fizici, precum si prezentarea reducerilor de pret de care puteti beneficia.

3. Proiectare
Inginerii si colaboratorii Balkan Steel asigura proiectarea riguroasa a sistemelor noastre. In acest fel, procesul de executie nu mai este supus erorilor, realizand pentru beneficiar economii substantiale.

4. Productie
Procesul de productie al structurilor metalice Balkan Steel respecta toate standardele din domeniu aflate in vigoare.

5. Transport
Pretul constructiilor metalice Balkan Steel include transportul componentelor pana la locatia unde vor fi montate.

6. Montaj
Echipa de montaj Balkan Steel asigura realizarea investitiilor dumneavoastra fara pierderi de timp si bani. Scopul nostru este realizarea unei constructii metalice in care sa va desfasurati activitatea in conditii optime.

7. Servicii post-vanzare
Scopul Balkan Steel este asigurarea continua ca toate cerintele clientilor in perioada post-vanzare sunt indeplinite integral, oferind servicii personalizate conform nevoilor fiecarui client. Sistemele de constructii metalice Balkan Steel sunt garantate integral 15 ani din momentul receptiei.