Sisteme de CLADIRI


EuroKit®

eurokit

Sistemele EuroKit sunt folosite pentru constructia de spatii de depozitare, spatii de productie, spatii comerciale, showroom-uri, birouri sau sali de sport.

Cladirile metalice EuroKit au in componenta profile din otel de mare rezistenta, cu greutate proprie redusa si reprezinta cea mai buna solutie constructiva ca si rezistenta la actiunile seismice oferind un plus de incredere in cele mai ambitioase proiecte.

FamilyKit®

familykit

Cladirile de locuit FamilyKit sunt realizate din profile zincate Z,C si U cu unul sau mai multe nivele. Cladirile de locuit pe structura metalica reprezinta ultima tendinta si inovatie in domeniu in ceea ce priveste rezistenta si siguranta.

Cladirile FamilyKit sunt extrem de sigure si rezistente, constituind totodata si ultima tendinta si inovatie din domeniul constructiilor rezidentiale.

EasyKit®

easykit

Cladirile metalice EasyKit sunt alcatuite din 3 componente: structura principala sau de rezistenta realizata din profile usoare zincate, structura secundara formata din pane de acoperis din profile zincate tip Z si C si inchiderile formate din panouri sandwich compacte sau ventilate pentru acoperis si pentru pereti.

Constructiile devin utilizabile intr-un timp scurt de la contractarea lucrarii, avand un termen de executie redus.

Structuri metalice

structuri metalice

Structurile metalice Balkan Steel sunt executate din europrofile si/sau table sudate, au un grad inalt de lucrabilitate si ofera posibilitatea de a construi interioare spatioase si adaptabile.

Otelul reprezinta alegerea ideala pentru a obtine structuri rezistente, flexibile si cu greutate redusa. Structurile metalice Balkan Steel reprezinta solutia cea mai rapida si eficienta pentru realizarea de hale de depozitare, hale de productie, showroom-uri, etc.

AgroKit®

agrokit

Sistemul AgroKit este un sistem integrat pentru ferme de porci, vaci si pui, ciupercarii, fanare etc. Sistemul AgroKit este eficient din punct de vedere economic, tehnic si functional, fiind special conceput pentru domeniul agribusiness.

In completarea sistemelor AgroKit pot fi avute în vedere:
instalarea de utilaje tehnologice conform destinatiei fiecarei cladiri sau extinderea pe una sau mai multe laturi.

Tamplarie PVC si Aluminiu

tamplarie pvc si aluminiu

Balkan Steel comercializeaza tamplarie PVC din profile REHAU cu 3 sau 5 camere de izolare si adancime constructive de 60 respectiv 70 mm, utilizandu-se pachet termopan de 24mm cu o foaie de sticla tip Low-e cu caracteristici superioare de izolare.

Tamplaria de Aluminiu este confectionata din profile Alumil si poate fi configurata in usi, ferestre, panouri sau pereti cortina la fatadele cladirilor. Feroneria este marca MACO.

Trape si luminatoare

trape si luminatoare

Luminatoarele comercializate de compania noastra, reprezinta o solutie optima pentru orice tip de constructie industriala in vederea asigurarii unei luminozitati optime pentru desfasurarea oricarui tip de activitate in interiorul acestora.

Pot fi de diferite forme si caracteristici geometrice realizate din PVC combinat cu policarbonat. Sunt module independente ce se pot monta si pe acoperisuri mai vechi.

ParKit®

parkit

Sistemele de parcari modulare ParKit comercializate de Balkan Steel, sunt ideale pentru rezolvarea problemei spatiului de parcare in marile aglomerari urbane sau la societatile private, unde lipsa terenului nu permite dezvoltarea pe orizontala.

Aceasta solutie imbina utilitatea cu versatilitatea, fiind un sistem modular cu posibilitati de dezvoltare sau relocare.

MultiKit®

multikit

MultiKit este o structura metalica multietajata care este folosita cu precadere la realizarea cladirilor metalice etajate de tipul blocurilor, civile sau industriale. Sistemul este economic, putand fi usor configurat pentru a indeplini o varietate de cerinte functionale si arhitecturale.

Structurile metalice MultiKit au un timp redus de executie si costuri reduse de constructie fata de constructiile de beton

MobilKit®

mobilkit

Containerele MobilKit reprezinta constructii usoare de dimensiuni standard, modulabile in diverse dispuneri verticale (maxim parter + 2 etaje) si orizontale, oferind multiple configuratii conform cerintelor utilizatorilor.

De asemenea, ofera posesorilor facilitatea sa le transporte si monteze in scurt timp in diverse locatii.

ModulKit®

modulkit

Constructiile modulare prefabricate ModulKit, pot fi folosite pentru o mare varietate de scopuri, de la locuinte temporare (folosite ca adapost pentru sinistrati in cazul unui dezastru natural) la crearea unui spatiu permanent, cum ar fi o gradinita sau un camin.

CityKit®

citykit

Sistemul CityKit reprezinta un ansamblu de elemente functionale si/sau decorative ansamblate in spatiile publice care prin alcatuire, aspect, amplasare confera personalitate aparte zonei sau localitatii.

Sistemul CityKit contine: statii de asteptare executate din metal (perforat, expandat), banci metalice, pergole (copertine), chioscuri, panouri afisaj, limitatoare acces.

SiloKit®

silokit

Silozurile sunt realizate din benzi de otel care sunt pliate unele peste altele, la marginile lor, astfel incat interconectarea lor sa nu dea posibilitatea nici chiar celor mai agresive lichide sa gaseasca suprafete atacabile pentru coroziune sau permeabilitate, asigurand in acelasi timp si stabilitatea sistemului.

Balkan Steel asigura realizarea de silozuri de la conceptie pana la planificare si realizare.